loader

Support ons met een bitcoin donatie 👉 https://leefruim.nl/support/
Join ons Telegram kanaal 👉 https://t.me/toevluchtsoord

EIN-DE-LIJK terug! Na de laatste aflevering van 2021 zijn er weer decennia aan gebeurtenissen voorbij gegaan. Nog meer coronavarianten, de ene nog lulliger dan de ander. Zelfs de oude media ziet corona nu als een seizoensgroep. Komen we dan eindelijk van de coronapas en alle beperkingen af? Gezien de agenda van het steeds meer invloedrijke en schaamteloze World Economic Forum (WEF) lijkt het er niet op. Oprichter en directeur Klaus Schwab vertelt openlijk over zijn doel en invloed op overheden wereldwijd. Zo ook die op ons nieuwe kabinet. We gaan de complotfeiten langs en bezinnen ons op de volgende fase.

Abonneren doe je hier 👉 https://www.youtube.com/channel/UCw-6wDV36FBF3VnyO8KJ7Nw
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📺 Volg Robert via:
▪️https://twitter.com/ValentineRW
▪️https://www.facebook.com/RobertWValentine/
▪️https://www.instagram.com/robertwvalentine/

🎮 Volg Boris via:
▪️https://twitter.com/GKBoris
▪️https://www.instagram.com/gkboris/

🚀 V for Valentine is te vinden op Spotify, Apple Podcast en Youtube:
▪️ Spotify: https://open.spotify.com/show/6t2PWq9rzoxccncvQjTx0C
▪️ Apple: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/v-for-valentine/id1561199433
▪️ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCw-6wDV36FBF3VnyO8KJ7Nw

📩 Website
▪️ https://leefruim.nl/

⏰ Timestamps

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Wil je geen enkele video meer missen? Geef deze video dan aan thumbs up, abonneer op ons kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist!

👉🏻 https://www.youtube.com/channel/UCw-6wDV36FBF3VnyO8KJ7Nw

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

coronadebat #qrcode #apartheid #coronapas #communisme #neo-marxisme #kapitalisme #politiek #Rutte #massapsychologie #overtuigen #psychologie #JoeRogan #newmedia #theVoice

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🔍 Bronnen

1 Comment

  1. Hana Wooning

    Beste heren, allereerst bedankt voor jullie werk. Maar – in de laatste podcast nemen jullie heel vaak het woord communisme in de mond en noemen zelfs Klaus Schwab communistisch. Helaas weten jullie totaal niet waarover jullie het hebben. Het communisme begint met een revolutie wanneer alle productie middelen in de handen komen van diegenen die daarmee werken, dus in de handen van de arbeiders. Er is dus sprake van onteigening van productiemiddelen. en inderdaad dan voor straf ook van privé eigendommen van de rijken, ook deze worden verdeeld onder de armen. Dit is dus de zgn. dictatuur van het proletariaat. Nu is hier TOTAAL GEEN SPRAKE VAN! Integendeel! Jullie verlagen met deze onzin enorm jullie niveau. Jammer jammer jammer. Het communisme is -was natuurlijk niet de enige vorm van een dictatuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *