loader

De derde aflevering van V for Valentine met Boris van der Ven en Robert Valentine! Deze week:
De Libertaire Partij omarmt bitcoin als oplossing voor ons gebrekkige financiële en monetaire systeem met een uniek standpunt in de Nederlandse politiek https://stemlp.nl/standpunten/bitcoin-en-blockchain/ met het afschaffen van de vermogensbelasting en onderzoek naar een nieuwe geldstandaard op basis van Bitcoin. De financiële crash is onafwendbaar en de enige echte manier ‘to Build Back Better’ is als iedereen zekerheid zoekt in de digitale cryptomunt.


We gaan verder in op praxeologie en de leer van het menselijk handelen. Wat drijft mensen en hoe heeft dit effect op overheidsbeleid en regelgeving. Is onze samenleving maakbaar of moeten we een systeem instellen wat de menselijke natuur faciliteert en de concurrentie van ideeën maximaliseert?
Kapitalisme wordt gezien als een filosofie van rijke geldgraaiende bankiers, maar is dat ook zo? Wat betekent het economische systeem kapitalisme. Hoe is het een beter alternatief voor een door de overheid gestuurde samenleving.


Terwijl heel Nederland voor juli een vaccin krijgt twijfelen Boris en Robert. Maar maakt het uit? Moeten we allemaal niet een vaccin krijgen als we nog vrij willen kunnen reizen, leven of überhaupt deelnemen aan de samenleving.


De slechte film Rutte II lijkt een vervolg krijgt genaamd Rutte IV na de Tweede Kamerverkiezing. Wat gaat dat veranderen? Krijgen we een Great Reset en kan bitcoin ons ervan redden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *