loader

Aflevering 16 met Robert Valentine en Boris van de Ven. De aflevering die moest komen. Robert en Boris duiken in de recente onthullingen van het Pentagon en de CIA over onverklaarbare vliegende objecten gespot door de jaren heen door o.a. militairen. Zelfs mensen als Obama lijken er nu niet meer geheimzinnig over te doen, maar waarom ineens deze berichtgeving en waarom pakt de wereld het op een paar nieuwsberichten niet echt op? We duiken dieper in de psychologische aspecten van deze berichtgeving en leggen patronen bloot die we eerder gezien hebben. Is dit weer een opmars voor het gebruik van angst, met welk doel en “qui bono”.

Verder gaan we in op het Volkskrant bericht over stijgende grondstoffenprijzen en de schuld die weer bij speculanten worden gelegd. Het lijkt een trend te zijn om stijgende prijzen toe te wijzen aan speculanten in plaats van falend overheidsbeleid. Ze deden het al in de Weimar Republiek. Kunnen jullie al raden wat wel de oorzaak is?

#ufo#Pentagon#CIA#Obama#onthulling#geheim#maatschappij#angst#klimaat#lockdowns#agenda#propaganda#psychologie#indoctrinatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *