loader
Aflevering 15 - De testsamenleving een feit en de rol van Big Pharma en Bill Gates

Aflevering 15 van V for Valentine met Robert Valentine en Boris van de Ven is weer een free for all over verschillende actuele maatschappelijke thema’s. We kunnen niet om de deze week goedgekeurde testwet heen, waardoor medische apartheid in Nederland een feit is en iedereen richting een vaccin wordt gedwongen. In de haast lijkt de wereld vergeten dat Pfizer een recordaantal rechtszaken voor honderden miljoenen heeft geschikt en nu als redder van onze samenleving wordt binnengehaald.

Omtzigt heeft aangegeven de komende maanden een vervanger te sturen naar de Tweede Kamer, omdat hij nog steeds ziek thuis zit. Procentueel gezien zit er een klein percentage Tweede Kamerleden thuis met een burnout tegen ruim een kwart van de mensen in het bedrijfsleven. Ook hier zie je weer het verschil in waar de grootste druk ligt in de samenleving. Zou Omtzigt nu gaan inzien dat het systeem faalt en trekt hij de juiste conclusies dat de overheidsbemoeienis veels te groot is?

Tot slot bespreken we een fascinerende analyse van Martin Armstrong over de rol van Epstein en zijn band met Bill Gates. Was Epstein uit op het verzamelen van chantagemateriaal en heeft hij banden met de Mossad en heeft Bill Gates toegang gehad tot Epstein en zijn chantagemateriaal voor het uitrollen van zijn eigen agenda? Stay tuned and find out!

#testsamenleving#vaccinatie#quarantaineplicht#testwet#klimaatzaak#corona#wuhanlab#tweedekamer#covid19#bestuurlijkecultuur#onderwijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *