loader

De 10e aflevering is een feit! Net voor de opname publiceerde RTL Nieuws het bericht over de ministerraad notulen waaruit blijkt dat het kabinet doelbewust informatie achter heeft gehouden voor de kamer en ze gelogen hebben over het achterhouden van deze informatie. Kan een nieuw kabinet Rutte nog doorgaan na de zoveelste explosieve onthulling?

Deze week is de agent die George Floyd om het leven heeft gebracht veroordeeld voor moord en hangt een 40 jarige gevangenisstraf boven het hoofd. Het publieke debat is ernstig gepolariseerd over deze kwestie en kent geen nuance. Toch gaan we die zoeken.

De aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen krijgen niet louter positieve reacties. Na een jaar van lockdown lijkt Nederland angstvallig te zijn geworden voor minder regels en worden de versoepelingen onverantwoord genoemd. Tot slot kijken we even naar de spanningen die oplopen tussen Oekraïne en Rusland. Rusland stuurt tanks en troepen naar de grens met Oekraïne en president Biden van de VS lijkt aan te sturen op een confrontatie. Wat gaat de NAVO doen?

#toeslagenschandaal#toeslagenaffaire#Rutte#Kaag#kabinet#Omtzigt#BLM#GeorgeFloyd#DerekChauvin#racisme#versoepelingen#codezwart#coronamaatregelen#COVID19#lockdown#avondklok#Oekraine#Rusland#Krim#oorlog#Biden#VS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *